Christine JACOBS

Plaats op lijst: 10
Functie: Verkiezingskandidaat
Email:

Persoonlijke boodschap

Ik ben Christine Jacobs, 58 jaar en moeder van 2 zonen Geert en Maarten Van der Eycken.  Mijn zus is OCMW voorzitster in Meeuwen-Gruitrode.  In het huidig gemeentehuis ben ik geboren en ik woon zéér graag in Beerse. 

Vele mensen kennen mij van bij Janssen Pharmaceutica waar ik als receptioniste en secretaresse met hart en ziel 28 jaar heb gewerkt.  Daarnaast was ik actief helper en supporter van voetbalclub KFC Lentezon.  Ik ben één van de oudste spelers van tennisclub De Dageraad.  Momenteel help ik bij  het g-tennis (tennis voor mindervaliden) en ben ik  middagmoeder bij de kleuters.  Maatschappelijk kwetsbare kinderen begeleid ik op vakantie via het Rode Kruis. 

Familie,  vrienden, verenigingsleven, sporten en engagement zijn voor mij belangrijk.  Ook wil ik opkomen voor alle alleenstaanden, die het in deze tijd steeds moeilijker krijgen.  Ik hou van mensen en wil  graag meer tijd besteden aan politieke  en sociale aangelegenheden om van Beerse een nog AANGENAMER en LEVENDIGER dorp te maken. Kortom, de kwaliteit van het SAMEN-LEVEN in onze gemeente verbeteren voor IEDEREEN.

Persoonlijke informatie

Naam: Christine JACOBS