Cindy SMANS

Plaats op lijst: 18
Functie: Verkiezingskandidaat
Email:

Persoonlijke boodschap

Ik ben Cindy Smans, 32 jaar oud.  Ik ben getrouwd met Wim Jansen en aangezien onze beide ouders afkomstig zijn van Vlimmeren, zijn we daar ook blijven wonen.

Ik ben opgeleid als logopediste-audiologe.  Sinds mijn afstuderen ben ik gaan werken voor De Volksmacht.  Ik werk in het hoorcentrum aan het verbeteren van de gehoorproblematiek van onze ouderen.  De laatste jaren is er o.a. voor de jongeren ook het aspect lawaaibescherming bijgekomen.

Ik heb twee kinderen. een dochter Tess en zoontje Emiel. Sinds hun komst ben ik minder actief in het verenigingsleven. Ik ben nog wel lid van KAV en probeer ik regelmatig te gaan joggen en zwemmen.

Ik ben in de politiek gestapt bij de oprichting van Vlim.be.  Aanvankelijk op vraag van mijn vader, maar later is het een bewuste keuze geworden om actief betrokken te zijn bij het welvaren van onze gemeente.    Als mama van 2 kleuters gaat mijn aandacht vooral naar verkeersveiligheid in onze dorpskernen en een goede lokale kinderopvang.  Aangezien ik ook al vele jaren zetel in het beheersorgaan van onze BIB, blijft die werking ook mijn aandacht verdienen.

Persoonlijke informatie

Naam: Cindy SMANS
Adres: Vlimmeren