Inne SEGERS

Plaats op lijst: 22
Functie: Verkiezingskandidaat
Email:

Persoonlijke boodschap

Ik ben Inne Segers, 27 jaar en ben getrouwd met Stefan Guns. Sinds vorig jaar ben ik fiere mama van een dochter Free. Ik ben afkomstig uit Weelde, maar was onmiddellijk overtuigd om mijn man achterna te gaan naar het bruisende Beerse. Ja, ik woon hier graag en wil vanuit mijn sociaal engagement iets kunnen betekenen voor de inwoners van onze gemeente!

7 jaar geleden ben ik afgestudeerd als maatschappelijk assistente. Gedurende verschillende jaren mocht ik vele mensen helpen via de sociale dienst het OCMW in Merksplas. Ik had er een fijne en afwisselende job: jongeren, rechtenonderzoek bij senioren & mindervaliden, begeleiden sociaal zwakkere gezinnen, budgetdossiers, mensen in armoede, … Daarnaast was ik als bezige bij actief als Mylène consulente & teamleider.

Ik kreeg de kans om door te groeien tot coördinator Vlaanderen bij Mylène Cosmetics waardoor dit mijn fulltime job werd. Leuk om van je hobby je beroep te maken! Zeker omdat ook in deze job de ‘feel good’ van de mens centraal staat. Toch heb ik een boontje voor het werken met sociaal zwakkere groepen en wil ik me hier vol enthousiasme voor inzetten! Via mijn kandidatuur wil ik een meerwaarde zijn voor deze groepen door te blijven ijveren voor hun rechten. Daarnaast wil ik als jonge vrouw me ook zeker inzetten voor ‘jong Beerse’ .

Persoonlijke informatie

Naam: Inne SEGERS