Marc VEULEMANS

Plaats op lijst: 5
Functie: Verkiezingskandidaat
Email:

Persoonlijke boodschap

In het huidige gemeentehuis, toen nog moederhuis,  kwam ik op 8 augustus 1959 ter wereld en heb vervolgens steeds in Beerse gewoond. In 1982 huwde ik met Ann Allaerts en samen hebben we 2 volwassen kinderen, Dorien en Jochen die echter ondertussen op eigen benen staan.

Mijn vrouw werkt als arbeidster bij Philips en zelf geef ik 31 jaar les aan het Kleine Seminarie in Hoogstraten waar ik nog steeds elke dag met de fiets probeer naartoe te rijden.

Aangezien ik tien jaar lang het voorzitterschap van parochiekoor Amabile mocht dragen, nu voorzitter ben van KFC Lentezon en medewerker ben van de triatlon Den Hout Sportief, is het duidelijk dat sport en cultuur mij interesseren. Daarnaast zijn de drie centra van Beerse belangrijk en dit op verschillende vlakken. Hier denk ik onmiddellijk aan  verkeer, algemene veiligheid en onze lokale economie.

Vorige keer stond ik voor de allereerste keer op onze lijst en dit met goed gevolg. Ik  hoop dat ik opnieuw uw vertrouwen krijg en terug deel mag uitmaken van het gemeentebestuur.

Persoonlijke informatie

Naam: Marc VEULEMANS