Wie we zijn

In ons team werken wij hard om jullie stem om te zetten in de juiste acties. Leer hier alvast ons bestuur kennen.

 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
Bart Craane

Bart Craane

1

“Ik geloof in eerlijke en propere politiek

die rekening houdt met mensen”

.

Een rustig en veilig dorp, met een onbezorgd verenigingsleven. Dat is absoluut waar ik voor wil gaan. Al sinds m’n 17de beweeg ik me in het jeugdwerk en verenigingsleven en zie ik wat er leeft.

.

Wat ik toen voor jongeren deed, wil ik nu voor onze gemeente doen. Samen wil ik op zoek naar oplossingen rond de toegang voor de jeugdpleinen, de dossiers van het gemeentehuis en de Nieuwe Dreef. Veiligheid staat voor mij voorop!

[fblike]

 • icon
Isabelle Druyts

Isabelle Druyts

2

“Het liefst van al breng ik mensen samen”

.

Mijn droom is van ons dorp een mooi dorp te maken, in alle opzichten. Zowel in mijn persoonlijk leven als in de politiek wil ik mensen gelukkig maken door te luisteren, helpen en mensen een goed gevoel te geven.

.
Mijn prioriteiten zijn het onderhoud van onze wegen en infrastructuur en de toegankelijkheid van gebouwen. Onze diensten mogen geen ivoren toren zijn, maar moeten een plek worden waar mensen zich thuis voelen.

[fblike]

 • icon
 • icon
Werner Maes

Werner Maes

9

“Sport is meer dan enkel bewegen.
Sporten brengt mensen samen!”

.

Mensen zien samenwerken en daar een steentje aan kunnen bijdragen doet mij leven, geeft me veerkracht en energie. Daarom wil ik mij in Beerse-Vlimmeren heel hard inzetten voor alles wat betrekking heeft op het sportgebeuren. Met bijzondere aandacht voor G-werking in de clubs.

.

Sport is verbinden door bewegen. Ik droom van een dorp waar de verschillende sportverenigingen elkaar versterken en ondersteunen.

[fblike]

 • icon
 • icon
Nelly Mols

Nelly Mols

13

“Het is al leuk om te wonen in Beerse.
tegelijk heeft het nog veel potentieel.”

.

Iedere Beersenaar verdient een stem! Duurzaamheid, respect en zorg zijn voor mij enorm belangrijk. Ik wil samen met onze groep gaan voor een beter Beerse, met aandacht voor de verschillende lagen van de gemeenschap. De leefbaarheid van Den Hout en de Ginnekenshoek in het bijzonder liggen mij nauw aan het hart.

.

Als ik één ding zou kunnen veranderen in Beerse, is het een langetermijnvisie qua projecten, mobiliteit, wonen en woonprojecten, zorg voor ouderen die thuis blijven wonen… Om een mooie toekomst te garanderen voor ons dorp is dit van groot belang.

[fblike]

Nancy Snels

Nancy Snels

17

“Iedere burger zou een trotse ambassadeur
moeten zijn van ons dorp!”

.

Ik wil luisteren naar de burger en hen het zo aangenaam mogelijk maken om in ons dorp te wonen en vooral te kunnen blijven wonen.

.

Voor mij zijn sociale beleving, veiligheid en de mogelijkheid om op je oude dag in eigen dorp te kunnen leven dan ook van groot belang.

.

Open communicatie en een open geest zijn mijn stokpaardjes: ik hoop dit via deze weg ook in onze gemeente te kunnen realiseren!

[fblike]

 • icon
 • icon
 • icon
Kurt Wijnants

Kurt Wijnants

24

“Beerse moet onze thuis zijn,
een plaats waar we rust vinden.”

.

Via mijn vader, Staf, die ontvanger was, leefde gemeentepolitiek in het gezin. Mijn grootste drive om aan politiek te doen is het verschil maken. Een plan op lange termijn mee uitbouwen voor een gemeente in een zeer snel evoluerend land, dat is mijn doel.

.

Campagnepunten die voor mij prioriteit hebben, zijn een duurzame oplossing voor ons wegennet, een aantrekkelijke handelskern en het meerjarenplan van het woonzorgcentrum. Correcte communicatie is ontzettend belangrijk.

[fblike]

Share this Page